0495 63 08 64

Groepen & Events

Dé perfecte locatie voor een speciale gelegenheid

Lu & Na is een eigentijdse locatie met een unieke sfeer in het pittoreske Kelpen-Oler. Dit is een landelijk dorp dat valt onder de gemeente Leudal. Lu & Na staat bekend om hun sfeervolle restaurant, waar alles ambachtelijk wordt bereid met houtvuur. Deze populaire locatie is veelzijdig en biedt volop ruimte voor een besloten feest of voor bijvoorbeeld een wijnproeverij.

Biefstuk snijden aan tafel
Lu & Na Sfeer

Feestlocatie

Wil jij je bruiloft, verjaardag, jubileum of een ander feestelijk gebeuren vieren op een prachtige locatie? Dan zoek niet verder en boek je feest bij Lu & Na. Wij doen er alles aan om jou/jullie en de gasten in de watten te leggen. Met onze expertise, oprechte gastvrijheid en het fantastische aanbod op het gebied van eten en drinken, wordt het een onvergetelijk feest.

Ligging

De centrale ligging van Lu & Na is ideaal om een event te organiseren. Kelpen-Oler ligt vlak aan de A2 en het centrum van Roermond is in 15 minuten te bereiken. Het ligt in de gemeente Leudal, bekend om een groot en divers natuurgebied. Naast Lu & Na is er voldoende mogelijkheid om auto’s te parkeren.

restaurant Lu&Na

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op