0495 63 08 64

Events

Zakelijke bijeenkomsten

Bij Lu & Na verzorgen we ook zakelijke bijeenkomsten. Zoals bijvoorbeeld een vergadering, teambuilding uitjes, een event of bedrijfsfeest. Onze unieke locatie in het natuurrijke Kelpen-Oler is hiervoor uitermate geschikt. Het ruim opgezette restaurant met groot terras heeft de perfecte sfeer waarin gasten zich thuis voelen. Onze open keuken staat garant voor een onvergetelijke live-cooking ervaring.

Lu & Na Sfee
LuNa-96-scaled.jpg

De locatie

Op houtskool gestookt vuur bereiden we de heerlijkste vlees-vis- en bijgerechten. Naast al onze faciliteiten zijn er in de buurt volop overnachtingsmogelijkheden. Met onze gastvrijheid en mensenkennis zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. We maken graag een voorstel op maat. 

Ligging

De centrale ligging van Lu & Na is ideaal om een event te organiseren. Kelpen-Oler ligt vlak aan de A2 en het centrum van Roermond is in 15 minuten te bereiken. Het ligt in de gemeente Leudal, bekend om een groot en divers natuurgebied. Naast Lu & Na is er voldoende mogelijkheid om auto’s te parkeren.

grill-bbq-restaurant-lu-na-voorkant

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op