Menu
Starters
-
WAGYU A5+ 35
Japanse Wagyu A5+ carpaccio
-
MOJAMA TUNA 29
Delicatesse, uit Andalucia, zeewind gedroogd blauwvintonijn
-
JAMON IBERICO BELLOTA 32
Iberisch varken, op natuurlijke wijze gedroogd. Rijping: 32-36 maanden
-
CARPACCIO BLACK ANGUS 21
Carpaccio van Ossenhaas
-
KAVIAAR
Van Azimi Exclusive Caviar bieden wij de BelugaIran Huso Huso kaviaar aan. Van Petrossian Paris de Beluga Caviar Special Reserve, de Ossetra Caviar Special Reserve en de Ossetra CaviarTsar Imperial. Naast een op zichzelfstaand voorgerecht is dit ook een smakelijke aanvulling op onze andere voorgerechten.
(Voor meer informatie en prijs/beschikbaarheid, kun je terecht bij onze medewerkers)
Main courses
We werken uitsluitend met: Japanse Wagyu A5+ BMS 11/12 World’s best BMS marbling score, graangevoerde Black Angus runderen en 100% Ibérico varkens.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met luxe champignons, asperges en aardappelen van de barbecue.
Prime Black Angus
-
LADY STEAK (OSSENHAAS) 36
De ossenhaas is het malste deel van een rund. Voor de kleine eter
-
TENDERLOIN (OSSENHAAS) 71
De ossenhaas is het malste deel van de rund
-
PICANHA 39
Picanha is het staartstuk van een rund
-
ENTRECÔTE 42
Entrecote is een heerlijk stukje rundvlees gesneden van de Dunne Lende
-
RIBEYE 47
Ribeye steak is gemarmerd rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot
-
BISTECCA ALLA FIORENTINA
De oorsprong van de specialiteit ligt in de Toscaanse stad Florence.
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs) -
TOMAHAWK
Deze steak wordt ook wel de Rolls-Royce van de barbecue genoemd
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs)
Japanse Wagyu A5+
-
PORTOBELLO WAGYU BURGER 37
Next level burger van Wagyu, waarbij het brood is vervangen door Portobello champignons. Ook is een leuk detail van dit gerecht, dat deze burger is gemaakt van vers fijngehakte Wagyu. De Wagyu steak wordt namelijk pas fijngehakt tot tartaar na je bestelling
-
ENTRECOTE
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs)
-
RIBEYE
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs)
-
OSSENHAAS
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs)
(Vanaf 2 personen)
-
ROYAL
Bistecca alla Fiorentina van Black angus - Wagyu entrecote
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs) -
IMPERIAL
Japanse Wagyu Ribeye A5+ - Tomahawk - Ossenhaas van Black Angus
(Vraag naar de beschikbaarheid en prijs) -
LU & NA SIGNATURE EXPERIENCE MENU
Voor wie echt iets bijzonders en smaakvol wil!
Wij nemen je graag mee op een culinaire reis bij Lu & Na met dit signature experience menu. Afhankelijk van je voorkeuren die we bespreken, adviseren wij onze favoriete gerechten in een smaakvolle combinatie van aperitief, amuse, voorgerecht gecombineerd met kaviaar, hoofdgerecht en dessert. Uiteraard vergezeld van bijpassende drankjes.
(Vraag naar de info en prijs)