Premium vlees
Bij Lu & Na werken we intuïtief met vuur… Stap bij ons binnen en geniet van onze heerlijke gegrilde vleesgerechten van de houtskoolbarbecue. Het hout waar wij op stoken komt helemaal uit Zuid-Afrika. Dit sekelboshout brandt namelijk lang en geeft het vlees een speciale extra smaak.
Ons premium vlees komt ook van verre en dit is een bewuste keuze want we willen ons concentreren op een unieke smaakervaring, mede door de keuze van het vlees. Zo hebben wij gerechten met mais- en graangevoerde Black Angus runderen van Creekstone- farms uit Noord Amerika of Australian Jack’s Creek. De Japanse Wagyu A5+ BMS 11/12 World’s best BMS marbling score en ook bieden wij Ibérico varkensvlees uit Spanje aan.


Hoogwaardige verse producten
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en verse producten. Dit maakt niet alleen de kwaliteit van het vlees zichtbaar, maar zorgt ook voor een authentieke eetervaring die u niet snel meer zult vergeten. Onze hoofdgerechten word geserveerd met luxe champignons, asperges en aardappelen, ook van de barbecue grill.
Desgewenst kunt u zich ook laten verrassen door onze chefs en middels onze Lu & Na specials. Hoe dan ook voor de wie échte barbecue wil, oftewel hoogstaand vlees in combinatie met kwalitatief goede wijn, is bij ons van harte welkom.