Menu
Starters
-
BRIOCHE & GROENTETARTAAR €8
Geroosterde brioche van het houtvuur met huisgemaakte groentetartaar van de BBQ
-
TARTARE D’AUBERGINE & BURRATA €18
Aubergine van het houtvuur met romige burrata di bufala
-
WAGYU €35
Japanse Wagyu A5+ carpaccio
-
WAGYU TARTARE €35
Japanse Wagyu A5+ tartaar
-
WAGYU SPICE RESERVA & BURRATA €32
Australian Wagyu 9+ MB, gekruid en gerijpt volgens een traditioneel Armeens familierecept
-
JAMON IBERICO BELLOTA €32
Rijping: 32-36 maanden
Main courses
Prime Black Angus classic
“Puur vlees. Puur vuur.”
Bij Lu & Na serveren we uitsluitend het allerbeste premium vlees ter wereld.
We werken enkel samen met bekroonde farms zoals Creekstone Farms (Noord-Amerika) en Jack’s Creek (Australië) – befaamd om hun uitzonderlijke graan- en maïsgevoerde Black Angus en Wagyu runderen.
Daarnaast bieden we het absolute hoogtepunt in vleeskwaliteit: de Japanse Wagyu A5+ met een BMS-score van 11/12 – afkomstig van het meest exclusieve runderras ter wereld, geroemd om zijn ongeëvenaarde marmering, zachtheid en diepe, elegante smaak.
Puur vuur. Puur vlees.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met garnituur van primeurgroenten en krielaardappeltjes, bereid op de barbecue.
Prime Black Angus classic
-
PICANHA
Steving en sappig staartstuk, vol van smaak en perfect gegaard op houtvuur. Een robuust stuk vlees voor de echte liefhebber
€35 300 gr. | €55 500gr. -
BAVETTE
Robuust stuk rundvlees uit de flank, vol karakter en direct gegaard op houtvuur (getrancheerd)
€25 200 gr. | €37 300gr. | €59 500 gr. -
ENTRECOTE
Gesneden van de dunn lende, met fijne marmering en vol smaak. Gegaard op houtcuut. Sappig en elegant.
€26 200 gr. | €39 300gr. | €65 500 gr.
Sharing classics
(Vanaf 2 personen – prijzen per persoon)
Prime Black Angus Signature selection
(Vanaf 2 personen – prijzen per persoon)
-
ROYAL €140
Wagyu Entrecote A5+ - Bistecca alle Fiorentina (T-bone) Black Angus - Bavette Black Angus
-
LU & NA SIGNATURE EXPERIENCE MENU
Exclusief 5-gangenmenu
Een culinaire belevenis, persoonlijk gecreëerd door onze chefs en sommeliers. Geniet van een elegant aperitief met verfijnde amuse, gevolgd door een stijlvol voorgerecht, een meesterlijk hoofdgerecht en een subliem dessert. De ervaring wordt vervolmaakt met een topwijn uit onze kelder en een exclusieve cognac of whisky bij de koffie.
(Prijs en beschikbaarheid op aanvraag informeer bij onze bediening)